beautyforya.

Jepp, denne bloggen kommer til å handle veldig mye om skjønnhet! Kanskje litt sminke, men jeg tror på "Less Is More" så da skjønte dere kanskje at det blir veldig mye om å få fram den indre skjønnheten som kommer til å stå i fokus. Så det kommer til å komme mange tips for hva dere kan gjøre, anbefalinger, noen innspurt med mote eller sminketips, eller så kommer det vel no helt ut av det blå!

Kan jo fortelle litt om meg, jeg er en 97 modell så blir 15 i år. Er ganske interissert i skjønnhet, mote og sminke- jentejente er meg det! Liker å være med venner og familie og er ganske glad for det meste, så klart gråter jeg av ting som er trist og forferdelig menmen man må kjenne på smerte for å vite hva godhet er.

Har hatt en blogg før, men den ble så av og på så der vil jeg ikke starte på nytt. Blogg adressen er www.myfashionbyme.blogg.no om dere svinger innom ser dere nok at jeg har interesse for en del ting.

www.weheartit.com

Men ikke tro jeg er en veldig jentejente.. Er veldig.. hva skal jeg si.. fleksibel? fargerik? Men dere skjønner.. Elsker å reise og trene! Kan nok heller droppe en liten shoppingrunde for å gå og trene, så ja er vel litt rar, etter min mening : )

Vet bloggen ikke ser ut nå.. Men det må dere nesten bare overleve med. Skal få fikset design og sånt når jeg for tid, men framover skal jeg fåryddet tid til bloggen! Men hvis noen av dere er interissert i å lage et gratis-design så tar jeg det gjerne imot:D

 

Love♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyforya

beautyforya

15, Lørenskog

Jeg er 97 modell som for det meste kommer til å blogge om sminke, kanskje litt mote i blant? Hvem vet;) Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar eller send mail på beautyforya@hotmail.com Takk for at du tok turen innom <3

Kategorier

Arkiv

hits