Water

Visste dere at man skal få i seg nesten 8 glass vann hver eneste dag, utenom det du drikker når du er sliten? Vel jeg har vært klar over det i det siste, og prøver å følge det.. Vet ikke om det blir helt 8 glass, men det har blitt en vane å drikke masse vann, og jeg vet godt at jeg drikker mer enn før nå, kjempestolt!


www.weheartit.com

Vann har en kjempebra effekt! Den gjør huden din smidig og fin. Den får vekk mørke ringer under øynene og er kjempebra for deg sånn ellers og. Men vann er det første du må starte med hvis du vil få en finere hud!

Jeg er et levende bevis på det! Jeg slet med mørke ringer under øynene før, men nå har jeg fått en litt jevnere farge. Helt ærlig, så har jeg blitt avhengig av vann nå.. Syns det er kjempegodt, haha! Kan ta et glass vann fremfor et glass brus liksom.

For de som tenker: "8 glass?! Hva faen? Kommer aldri til å greie det!" Så har jeg et genialt tips, ta med en vannflaske til skolen. Fyll på med vann når du skal gjøre lekser. Alltid ha vann i nærheten, i flaskeform eller i et glass. Når du først blir vant til å drikke så ender du opp med å fylle på hele tiden ; )

 

Love♥

 

2 kommentarer

Marte Pettersen

06.feb.2012 kl.21:24

Jeg er faktisk veldig flink å drikke vann, og er helt avhengig av minst en vannflaske på skolen! Elsker det :)

BeautyForYa

06.feb.2012 kl.21:38

Så bra! Da er du ikke alene:)

Skriv en ny kommentar

beautyforya

beautyforya

15, Lørenskog

Jeg er 97 modell som for det meste kommer til å blogge om sminke, kanskje litt mote i blant? Hvem vet;) Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar eller send mail på beautyforya@hotmail.com Takk for at du tok turen innom <3

Kategorier

Arkiv

hits