Miss. Green

Japp! Jeg elsker alt som har med grønn produksjon, altså en miljøvennlig produksjon. Nei, jeg er ikke en naturelsker, men tanken på at mine barnebarn ikke får opplevd en isbjørn pga. jeg som enten ville ha et pudder som har satt spor på miljøet eller no sånt dreper meg.. Men så bruker jeg ikke så veldig myey sånne produkter for jeg er ikke så avhengig av det, men pudderet jeg har er tydeligvis lagd grønt :D pluss i boka!


www.weheartit.com

Men jeg har sett etter en shampoo som virkelig passer håret mitt og jeg tror jeg har funnet en, og den er grønn! Hihi, om jeg får kjøpt den blir det nok et "resultat innlegg" på den, men det kommer vi til senere.

Det jeg ville skrive om i dag er hvordan grønne ting er bedre på mange måter. Også når du velger produkter du skal spise/drikke. Grønn te for eksempel er min favoritt! Å bli vekket med duften av grønn te som mamma forsiktig legger på bordet- whoop whoop! Grønn te er også ganske bra for kroppen generelt for det blir ikke brukt noen form for spray for å få det til å vokse fortere, men dyrkerne lar det vokse med naturens gang og da får den flere næringsstoffer med seg.


www.weheartit.com

Men jeg skal ikke uttale meg så veldig mye om det, for nei, jeg er ikke en som kan så mye om grønne ting, men jeg vet at det har en kjempebra virkning på naturen og er mye bedre for kroppen også!

 

Love♥

2 kommentarer

fin blogg :)

amvo

09.feb.2012 kl.19:57

liker også miljø produkter :-) selvom jeg ikke har så mye av det da :)

Skriv en ny kommentar

beautyforya

beautyforya

15, Lørenskog

Jeg er 97 modell som for det meste kommer til å blogge om sminke, kanskje litt mote i blant? Hvem vet;) Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar eller send mail på beautyforya@hotmail.com Takk for at du tok turen innom <3

Kategorier

Arkiv

hits