Get the look


Tenkte jeg kunne vise dere hvordan dere får denne klassiske sminke looken. Likte den veldig godt, siden den er ganske lady like og det er ikke mye sminke som er brukt her!

Legg huden sminken som normalt, men dropp solpudderet og rougen. Bruk heller et pudder som er litt mørkere enn din egen hudfarge til å lage skygge rett under kinnbeina.

Så starter vi med øynene.
Som du ser så har hun brukt en kobber/brun farget øyenskygge, sikkert blandet sammen flere forskjellige farger. Så jeg la til en palett som viser hvordan du kan bruke de fargene til å få til den samme effekten.
Start med lyserosa skyggen over hele global-området. Deretter bruker du den litt lyse brunfargen, rett under den lyserosa fargen, til å starte på selveste skyggelegginga. Legg den i trekant form. Litt stor, for ytterst i denne trekant formen så skal man legge den mørkeste fargen.

Og sånn får dere til dette resultatet!

Ha en fin lørdagskveld!

 

Love♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyforya

beautyforya

15, Lørenskog

Jeg er 97 modell som for det meste kommer til å blogge om sminke, kanskje litt mote i blant? Hvem vet;) Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar eller send mail på beautyforya@hotmail.com Takk for at du tok turen innom <3

Kategorier

Arkiv

hits