Sometimes you got to whipe your tears and move on

Dagene der du føler deg helt hjelpesløs. Dagene du ikke vil vise trynet til verden rundt deg som virker så lykkelig. Dagen du ikke tenker på noen annen enn navnet til gutten du savner å bli holdt rundt av, kysset av. Dagen du savner å se inn i øynene og vite at ingenting kan komme mellom dere og at han vil for alltid være din! Dagen du hører stemmen hans si de tre mektige ordene- jeg elsker deg. Den dagen når tårene renner skal du ta på deg det finesete du har og sminke deg som om du skal til ballet. Smile som om du har vunnet i lotto og flørte som om du ikke tenker på rykter.

Men det virker kanskje ikke så enkelt? Vel da kan jeg fortelle deg at du virkelig liker denne gutten. Etter min mening så er alle problemer som blir skapt i et forhold en prøve dere må bestå for å finne den rette. Jeg er ung, men føler jeg allerede har funnet min, men om 30 år så har nok alle vennene og du sagt at du har funnet den rette til de fleste guttene du lot gå inn i hjerte og skrive historie.

Men pointe mitt er ikke å si om du kan finne den rette når du er så ung eller ikke, for det er bare vi som kan bestemme no sånt! Men det jeg ville si var at når du er knust så ikke sitt hjemme og gråt så mye.. Enten så går du videre, eller så forklarer du gutten at du fortsatt liker han at du vil så gjerne ha en ny sjangse og hvis ikke det går, så ha en jentekveld med marathon av noe som ikke handler om kjærlighet.

For en vakker dag så vil drømmeprinsen komme og du må vite hva smerte er, for å vite hva glede er.


www.weheartit.com

Love♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyforya

beautyforya

15, Lørenskog

Jeg er 97 modell som for det meste kommer til å blogge om sminke, kanskje litt mote i blant? Hvem vet;) Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar eller send mail på beautyforya@hotmail.com Takk for at du tok turen innom <3

Kategorier

Arkiv

hits