Dritt lei

Dette innlegget er ganske personlig, så om du ikke vil lese greit:)

Jeg er bare dritt lei av folk som tror de kjenner meg, vet alt jeg har gjort og alt jeg har gått gjennom, når de ikke vet noe! De kommer og setter ut rykter om deg, tror de kan fortelle så mye om livet ditt. Lager en liten sak kjempstor bare for å lage drama. De sier det til dine nærmeste, noen eldre går så langt som til foreldra dine. Og hva tror du foreldra gjør da? Jo, de tror jo såklart på dem og om de ikke tror på dem så følger de likevel strømmen. 

Jeg kommer fra et ganse innviklet miljø, selv voksne her kan drive å bitche om andre barn bare fordi de ikke har noe bedre å gjøre. Og jeg fikk litt problemer i familien og da hadde den ene sagt at de fleste ikke ville la barna være med meg?! Hva faen! De vet jo ingenting om meg! Ja, jeg gjorde kanskje en feil, men det var en liten en- ikke no ille. Men nå har det gått så innpå foreldra mine at de vil at jeg helst skal holde meg borte fra den vennegjengen! Herregud sier jeg bare. Det å ikke kunne få vært med bestevenninna si er jo helt jævlig.. Omg.

Det er bare kjempeirriterende at noen skal komme å dømme meg, når de bare har hørt den halve historien. Jeg er ganske vant med dette egentlig, men jeg føler det går altfor langt til tider. Kan ikke folk bare holde kjeft og passe på sine egne saker? Jeg ble vant med bitching og blikking og alt sånt så tidlig som i tredje, og siden den tid har det vært så mye press på å kunne være perfekt.. Og nå er jeg dritt lei, men hva skal jeg gjøre? Skal jeg bare si nei faen til foreldra mine og gjøre no som kommer til å såre dem? Unnskyld, men jeg greier ikke å såre foreldra mine..

Jeg føler jeg er fanget i denne bobla her nå, hvor du ikke kan annet enn å gjøre det .. rette. Nå er jeg egentlig bare skikkelig frustrert.  

 

Love♥

4 kommentarer

bra skrevet ! :)

Margrethe Stamnes

23.feb.2012 kl.19:46

Utrolig bra skrevet, skjønner godt hva du mener med dette innlegget! Stå på

marushaav

23.feb.2012 kl.19:50

Bra skrevet!

BeautyForYa

24.feb.2012 kl.12:06

Tusen takk for støtten!

Skriv en ny kommentar

beautyforya

beautyforya

15, Lørenskog

Jeg er 97 modell som for det meste kommer til å blogge om sminke, kanskje litt mote i blant? Hvem vet;) Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar eller send mail på beautyforya@hotmail.com Takk for at du tok turen innom <3

Kategorier

Arkiv

hits