bareMinerals MATTE

Som jeg sa i stad så skal jeg skrive litt om mitt favoritt produkt, som er mitt herlige pudder♥

Vanligvis så bruker jeg sjeldent pudder til skolen, men de dagene jeg har tid og trenger det så kommer det på et par strøk. Disse få strøkene hjelper meg med å skjule den ene store kvisa aller urenheten i panna. Eller så legger den seg fint med huden så det ser ganske perfekt ut. Høres ut som en selvdigger som mener at man får en perfekt hud, men jeg mener at jeg får en perfekt hud med pudderet. Jeg er rett og slett en storfornøyd kunde.

Vurderer sterkt å kjøpe en lysere versjon siden jeg blir ganske lys i huden om vinteren. Prisen er litt dyr om du betaler selv med dine lommepenger, men det er virkelig verdt det. Pappa kjøpte dette til meg da, men jeg har ikke kjøpt et nytt pudder siden.. ehh jeg husker ikke, men jeg kjøpte dette før sommeren i fjor- hahah! Flaut, men dere skjønner jeg har hett det ganske lenge og har mye å gå på.

Det som er veldig greit med det er at det er et ekstra lokk da som har tre hull og det er derifra pudderet kommer ut, så da bruker du faktisk ganske lite om gangen noe som gjør at du får en naturlig og finish look uten å bli helt puddrete(?) i trynet. Så den er drøy i bruk.


privat bilde

Jeg git produktet rett og slett 6- siden den kunne ha hatt en bedre dekk effekt på de som er litt lyse i huden, men det er jo heldigvis ikke no problem for meg siden jeg er mørk i huden.

Og jeg anbefaler alle jenter å hvertfall prøve ut dette produktet. Dere har sikkert hørt og lest mye posetivt om det, men tenker det er sikkert ikke bare mineraler som er blitt brukt, men det er faktisk det. Jeg lette etter om det stod noe om at det ikke var lagd av natur produkter og fant det ingen steder. Det ble hvertfall bekreftet etter at jeg hadde brukt det for første gang!

love

//Vurderer du å prøve det ut?//
//Har du prøvd det ut? Hva syntes du?//

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyforya

beautyforya

15, Lørenskog

Jeg er 97 modell som for det meste kommer til å blogge om sminke, kanskje litt mote i blant? Hvem vet;) Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar eller send mail på beautyforya@hotmail.com Takk for at du tok turen innom <3

Kategorier

Arkiv

hits